Обратно към Блог

Коледа - време за теб и близките ти

13 декември 2022

Коледната украса по балкони и улици вече започва да предвещава идващите празници, все повече домове ухаят на канела и портокали. Коледа наближава. Предлагаме ти няколко идеи за красиви моменти с любимите хора.

Подари (си) време със семейството

В търсенето на перфектния подарък понякога забравяме, че най–ценно е времето, прекарано с хората, които обичаме. Опитай се да насрочиш време специално за семейството. Може да е вечеря веднъж в седмицата, кратки разговори всеки ден, редене на пъзел или каквото най–много приляга на вас.

Игра за украшения

В застудяващото време игрите се налага да се преместят вкъщи. Защо не създадедете заедно коледната украса. Не ти е нужно много – само няколко портокала, канелени пръчици, канап и може би малко вълна. Нарежи портокалите на тънки колелца и ги остави да изсъхнат за няколко дни. След това работилницата може да започне. Създайте собствени гирлянди, подреждайки всичко и завръзвайки го с канапа. Лесно е и няма нужда от правила в тази игра. 

Доброволческа кауза

Хубаво е, когато всеки може да усети коледната топлина. В сайтове като TimeHeroes можеш да откриеш множество доброволчески акции, в които да се включиш. Защо не поканиш и семейството и приятелите си? Бъди част от разпространението на празничния дух, зарадвай човек в нужда за Коледа. 

Новогодишни планове и мечти 

Хубавото на празниците в навечерието на новата година е, че човек може да развихри фантазията си и да планира хубавите предстоящи моменти през следващата година. В почивните дни може заедно с любимите хора да набележите и предстоящите пътешествия, да си помечтаете за екзотични дестинации.

Празниците са и време за теб. Наслади му се. 

Щастливо посрещане на Рождество Христово и светла Нова година!


Сподели