Обратно към Блог

3 любими покрития на имуществена застраховка „Любим дом“

21 May 2018

Подобно нa Каско застраховката за автомобила, застраховка имущество е създадена,  за да помага при различни неблагоприятни събития, които могат да се случат с вас или вашия дом. Например при земетресение или други неблагоприятни метеорологични условия, няма да се налага да се притеснявате от разходите за поправка на последиците у дома. Но освен това добре познато предимство, нашата застраховка „Любим дом“ има и другите чудесни преимущества.
 
  1. Грижа за вас и вашето семейство

    Разбира се, състоянието на дома ни е много важно, но на първо място е семейството. За тази цел имаме допълнително покритие при злополука за всеки член от семейството. 

  2. Защитава вашите вещи

    Когато се случи какъвто и да било инцидент, човек първо се грижи да евакуира семейството си и в този момент грабва само най-важните неща, като телефон и документи. Обзавеждането и електроуредите остават в епицентъра на събитието. В тези случаи застраховка „Любим дом“ ще покрие щетите не само по дома, но и на обзавеждането ви. А ако в следствие на инцидента жилището ви е тежко пострадало и е необитаемо, застраховката ще покрие дори и разходите ви за алтернативно настаняване.

  3. Покрива разходите при отмяна или прекъсване на пътуване

    Представете си, че вече сте опаковали багажа за дългоочакваната почивка и сте готови да тръгнете, но нещо се случва! Наводнение, земетресение, пожар! Когато домът ви е застрашен няма как да заминете за безгрижната си почивка, а трябва да се погрижите за всички последици. Това със сигурност ще ви донесе много главоболия! В тези ситуации нашата застраховка ще ви помогне като покрие разходите от отменено или прекратено пътуване, за да може да не се наруши вашия финансов баланс и да се погрижите за вашия дом!

 
От казаното до тук безспорно можем да заявим, че нашата имуществената застраховка е от полза за всеки собственик на недвижим имот, а дори не сме посочили всички покрития на застраховка „Любим дом“. Ако още не сте убедени и искате да научите повече, можете да се запознаете подробно с всички допълнителни плюсове, както и с нашите специални промо пакети тук.

Сподели