Обратно към Новини

Доброволците от Greenama подариха усмивки на младежи от приемни семейства

21 June 2019

Групама България, чрез своята програмата за социална отговорност Greenama, се включи в ежегодното събитие на „Национална асоциация за приемна грижа“ под надслов „Вечер на успелите“, което се проведе на 20.06.2019 г. Празничната церемония се организира за четвърта поредна година и е посветена на зрелостници, които са отраснали в приемна грижа и успешно завършват своето средно образование. Доброволците на Greenama от направление „Грижа за децата“ приветстваха 7-те младежи и им дариха подаръчни ваучери.  

Събитието бе повод за старт на дългосрочно партньорство с българската неправителствена организация „Национална асоциация за приемна грижа“. Целите на асоциацията са да обединява усилията на приемните родители, неправителствени организации и техни партньори за намаляването на броя на изоставените деца, както и за осигуряването на истинско детство за деца в риск от изоставяне или живот в социални домове.

Повече за програмата за социална отговорност Greenama можете да научите тук: https://www.groupama.bg/bg/about-us/section/social


Сподели