Обратно към Новини

Нова дигитална услуга – онлайн консултации със застрахователен експерт на Групама

13 April 2022

Клиентите на Групама вече ще се възползват от още една нова дигитална услуга – Виртуален офис.

Новата онлайн услуга позволява посетители на уебсайта на Групама да запазват среща за онлайн консултация със застрахователен експерт на компанията. По време на срещата клиентите могат да получават информация, свързана със сключване или подновяване на автомобилна, имуществена застраховка, както и застраховки при пътуване.

Запазването на среща може да се направи на специално изградена страница в уебсайта на Групама и е лесен и бърз процес, който отнема по-малко от минута. Потребителят има възможност да избере дата и час, както и вида на застраховката, от която има нужда. Консултацията може да бъде проведена чрез всякакво смарт устройство, за което не е необходимо инсталиране на допълнителен софтуер.

Новата онлайн услуга на Групама е част от дългосрочната й стратегия за дигитална трансформация, чиято цел е да оптимизира максимално услугите, свързани с обслужването на клиенти, както и с иновативни начини за предлагане на застрахователни услуги, така че те да съответстват на динамиката на съвременното ежедневие. Като част от тази стратегия в началото на 2022 г. компанията стартира и друга своя дигитална услуга – клиентски портал за дистанционно обслужване на настоящи клиенти на компанията – My Groupama.


Сподели