Обратно към Блог

Кампания Walk.Protect.Care – инициатива за по-здравословен начин на живот с добра кауза

17 July 2019

Замислихме се, какво по-хубаво от една приятна лятна разходка? Разходка с кауза!

Групама в България стартира инициативата Walk.Protect.Care,  която комбинира ходенето пеш с добра кауза. Walk.Protect.Care е кампания, насочена към служителите на Групама, която ги предизвиква да оставят колите си у дома и да започнат да ходят по-често пеш, особено лятото, когато времето позволява дълги разходки. Всяка измината крачка на наш служител ще се трансформира в точки, а те от своя страна ще спомогнат за закупуването на инвалидни колички, които Групама ще осигури за хора в нужда.

Каква е нашата цел?

В Групама ние сме отговорни и активни! С тази инициатива бихме искали да припомним, че ходенето пеш е нещо, което често пренебрегваме в нашето ежедневие, а в същото време ходейки ние опазваме околната среда, оставаме активни и с инициативата Walk.Protect.Care подаряваме усмивка на човек в нужда.

За Greenama

Инициативата Walk.Protect.Care е част от програмата за социална отговорност на Групама – Greenama. Доброволците на Greenama са служители на Групама, които организират различни събития и дейности в три направления – опазване на околната среда, насърчаване на детски таланти и здравословен начин на живот. Повече за програмата можете да видите тук.


Сподели