Обратно към Новини

Групама спечели 2-ро място на престижен конкурс за иновативни проекти

13 December 2018

На тържествена церемония по случай годишните награди за иновации, организирана за първи път вчера от Френско-българската търговска и индустриална камара, Групама спечели 2-ро място в категория „Иновации“ с проекта си „Groupama Video Assistant”. Единствено по рода си в България това мобилно приложение  за дистанционно извършване на първоначален оглед на автомобили и завеждане на щети в реално време по застраховки в сегментите Каско и Имущество впечатли журито, като успя да се пребори до челното място с  още 19 компании, които се включиха в надпреварата. 

Церемонията бе организирана под патронажа на Негово Превъзходителство г-н Ерик Льобедел, посланик на Франция в България, а специален гост бе Президентът на Р. България (2012-2017), господин Росен Плевнелиев, който изнесе мотивационна реч пред гостите.

Наградите  бяха разпределени в четири категории: иновация, високи постижения, корпоративна социална отговорност и стартъп.  На първите позиции се наредиха компаниите:

Категория „Иновации“ – „Прототипи и машини“

Категория „Постижения“ - Technofy Cloud&Operations

Категория „Корпоративна социална отговорност“ - Bioderma /Naos

Категория „Стартъп“ -  Nasekomo

„Изключително горда съм от тази награда.  Вярвам , че  „ Groupama Video Assitant” ще бъде съпътствано от още много успехи, тъй като то е решение на ключови за клиентите  проблеми  –  с нашето приложение те пестят време, извършват оглед на автомобила им с където и да са, получават и подписват  документи изцяло онлайн, остават доволни от бързината и качеството на обслужване“ , заяви г-жа Селин Болар - изпълнителен директор на Групама в България.


Сподели