Обратно към Новини

Селин Болар е новият председател на контролния съвет на Асоциацията на българските застрахователи.

12 November 2015

На провелото се вчера 10 декември 2015г.  редовно отчетно-изборно събрание на Асоциацията на българските застрахователи, Селин Болар бе избрана от професионалната гилдия за председател на контролния съвет на асоциацията. Тя заменя на тази позиция Петър Аврамов, изпълнителен директор на "ХДИ Застраховане" и главен изпълнителен директор на ЗД "Евроинс". Аврамов остава член на контролната структура в асоциацията, където влиза и изпълнителният директор на "ОЗК - Застраховане" Александър Личев.

Новият председател на управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи стана Светла Несторова. Досега тя беше заместник-председател на браншовата организация. Номинацията й е била подкрепена единодушно от 29-те членуващи в асоциацията застрахователни компании. Тя наследява на тази позиция досегашния председател на асоциацията Данчо Данчев, който е председател на УС на "Дженерали България и ЗАД "Виктория". 

Заместник на Несторова в ръководството ще бъде Константин Велев от "Дженерали", а за членове на управителния съвет са избрани Андрей Александров от ЗАД "Алианц България живот", Коста Чолаков от "ДЗИ Животозастраховане" и ДЗИ - Общо застраховане", Николай Генчев от "ЗК Уника" и "ЗК Уника Живот".

Желаем успех на всички новоизбрани представители в структурата на Асоциацията на българските застрахователи!

Отдел „ Маркетинг и комуникации“


Сподели