Обратно към Новини

До 30% отстъпка и шанс за ваучер до 400 лв. за нови гуми предлага Групама с кампанията си Каско „Престиж“

28 October 2021

Сключи застраховка Каско "Престиж" от 26.10.2021г. до 28.02.2022г. и грабни специална промоция за твоите нови гуми!
Сключи застраховка Каско "Престиж" от 26.10.2021г. до 28.02.2022г. и грабни специална промоция за твоите нови гуми!
Отстъпка до 30% от застрахователната премия, възможност за спечелване на ваучер до 400 лв. С ДДС за покупка на комплект гуми, както и 7% отстъпка при покупка на зимни гуми HANKOOK и DYNAMO са преференциалните възможности, които Групама предлага чрез новата си кампания по застраховка Каско „Престиж“.

Кампанията вече е активна, продължава до 28 февруари 2022 г. и чрез нея Групама осигурява както максимална защита на пътя през зимните месеци, така и допълнителна добавена стойност за всеки клиент, решил да избере преференциалните предложения.

Кампанията Каско „Престиж“ отразява индивидуалния подход на Групама към нуждите на всеки клиент, като предлага различни възможности и отстъпки - всеки клиент, избрал атрактивните промоционални предложения, може да получи до 30% отстъпка от своята застрахователна премия.

Допълнителна отстъпка от 7%  при закупуване на зимни гуми HANKOOK и DYNAMO ще получат всички клиенти на Групама Застраховане, които вече имат активна полица по Каско застраховка на компанията. Отстъпката е от Център за Гуми ФАЯД, който е партньор на кампанията. Начинът за получаване на 7% отстъпка е изключително лесен – информация за процеса е достъпна на  промо страницата на кампанията.

Кампанията Каско "Престиж" предоставя и допълнителна атрактивна опция. Всички клиенти - физически лица, които са сключили или подновили своята полица до 28.02.2022 г., ще участват в томбола за ваучер до 400 лв. с ДДС за покупка на комплект  нови гуми от Център за Гуми ФАЯД. Печелившите късметлии ще са трима, а имената им ще бъдат изтеглени последователно и един по един през месеците декември 2021 г., февруари 2022 г. и март 2022 г.

Освен промоционалните условия, Каско "Престиж" предоставя и редица допълнителни предимства за своите клиенти. Част от тях са възможността за заплащане на премията на вноски без оскъпяване, както и заплащането на поредна вноска изцяло онлайн на www.groupama.bg, оглед на щета от разстояние в реално време чрез Groupama Video Assistant - единственото по рода си в България мобилно безплатно приложение за извършване на оглед при щета от разстояние, директно чрез смартфон или таблет, др.

Пълна информация за условията и предимствата на кампания Каско "Престиж" можете да намерите на промо-страницата на кампанията.


Сподели