Обратно към Новини

Вземи сега Каско "Престиж". С бонус за твоите нови гуми, много отстъпки и бързо изплащане на щета

23 November 2022

Отстъпка до 30% от цената на застраховката, възможност за спечелване на ваучер до 400 лв. с ДДС за покупка на комплект гуми, както и 7% отстъпка при покупка на гуми. Това са преференциалните възможности, които Групама предлага чрез новата си кампания по застраховка Каско „Престиж“.

                                    

Отстъпки специално за теб!
Отстъпки специално за теб!
15 % За всеки новозастрахован автомобил при еднократно плащане на застраховката

10% отстъпка от застраховка Каско “Престиж“, ако вече имаш сключена застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите в Групама

до 20% отстъпка при подновяване на полица по Каско "Престиж"

5% отстъпка от твоята застраховка Каско „Престиж“, ако вече имаш друга активна застраховка в Групама с минимална годишна премия в размер на 35 лв.

5% отстъпка при еднократно плащане на застраховката

Сключи застраховка Каско "Престиж" от 01.12.2022г. до 28.02.2023г. и грабни специална промоция за твоите нови гуми!

Кампанията вече е активна, продължава до 28 февруари 2023 г. и чрез нея Групама осигурява както максимална защита на пътя през зимните месеци, така и допълнителна добавена стойност за всеки клиент, решил да избере преференциалните предложения.

Освен промоционалните условия, Каско "Престиж" предоставя и редица допълнителни предимства за своите клиенти. Част от тях са бързото изплащане на щети с възможност до 7 дни изплащане, оглед на щета от разстояние в реално време чрез Groupama Video Assistant, както и 10 застрахователни покрития. Възможно е да платите застраховката си на вноски без оскъпяване, както и да платите поредна вноска изцяло онлайн на www.groupama.bg.

Трима клиенти с новосключени или подновени в периода на кампанията полици по застраховка Каско "Престиж“ ще бъдат изтеглени на томболен принцип за спечелване на ваучер на стойност до 400 лв. с ДДС за покупка на автомобилни гуми от Център за гуми FAYAD.

Общо три томболи - всяка с изтеглен по един печеливш клиент, ще бъдат организирани в през януари, февруари и март 2023 г.


Кампанията Каско „Престиж“ отразява индивидуалния подход на Групама към нуждите на всеки клиент, като предлага различни възможности и отстъпки - всеки клиент, избрал атрактивните промоционални предложения, може да получи до 30% отстъпка от своята застрахователна премия.

Допълнителна отстъпка от 7%  при онлайн покупка на гуми HANKOOK и DYNAMO ще получат всички клиенти на Групама Застраховане, които вече имат активна полица по Каско застраховка на компанията. Отстъпката е от Център за Гуми ФАЯД, който е партньор на кампанията.

Начинът за получаване на 7% отстъпка е изключително лесен  - само добавете в сайта на ФАЯД промокода Groupama.

Пълна информация за условията и предимствата на кампания Каско "Престиж" можете да намерите на промо-страницата на кампанията.


Сподели