Обратно към Новини

Коледният благотворителен базар обедини талантите на Групама в подкрепа на „Скритите таланти на България“ от „Плюшено мече“

23 December 2021

Кулинарни изкушения, ръчно направени творения и коледна украса, аромат на канела и портокал – това беше атмосферата на традиционния коледен благотворителен базар на Групама в България, който се състоя на 16 и 17 декември в централния офис на компанията. Събитието, което се провежда под надслов „От таланти за таланти“, се организира от направление „Грижа за децата“ на вътрешната социално-отговорна програма на Групама – Greenama.

В базара се предлагат ръчно изработени арт предмети и кулинарни изкушения, изработени от талантливи служители на Групама. И тази година екипът на Групама обедини творческото си вдъхновение в подкрепа на програмата на сдружение „Плюшено мече“ – „Скритите таланти на България“. Инициативата работи за професионалното развитие на младежи в риск или лишени от родителска грижа. За пръв път тази година в коледния благотворителен базар на Групама се включиха и партньори на компанията.
Събраните от благотворителния базар средства компанията ще удвои и дари на сдружение „Плюшено мече“.

 


Greenama, част от която е коледният базар, е вътрешната програма на Групама за социална отговорност, която изцяло се инициира и организира от служителите на компанията на доброволен принцип. Тя включва три направления – Грижа за децата, Грижа за природата и Грижа за здравето. В рамките на програмата служителите целогодишно организират редица събития в подкрепа на различни социални и екологични каузи.

Сподели