Обратно към Новини

Програмата "Спасители на животи" на Групама Застраховане получи ново признание

04 October 2023

Щастливи сме, че Групама получи поредното заслужено признание за дейностите си в рамките на програмата „Спасители на животи“.

Усилията на компанията да обучи максимално много хора за правилна и бърза реакция по оказване на първа долекарска помощ 🚑, бяха оценени и от Асоциацията на българските застрахователи. Членовете на асоциацията наредиха програма „Спасители на животи“ на второ място в конкурса за социално-отговорни компании „Застрахователи за обществото 2023“.

✔️г-жа Селин Болар, главен изпълнителен директор на Групамa Застраховане, прие наградата от Ивайло Иванов, управител на НОИ с думите:

🎯 „Програма „Спасители на животи“ бе лансирана миналата година, подкрепена от групата Групама и e единствена по рода си в сферата на застраховането в Европа. Самото име, което избрахме за програмата, говори много за нея - ние помагаме за спасяването на човешки животи, като обучаваме безвъзмездно хората как да помагат на нуждаещи се. В България обучихме над 3000 семейства, на ниво Група глобалната цел е да бъдат обучени до 1 милион граждани. Продължаваме упорито напред, защото няма нищо по-ценно на света освен това на спасиш един човешки живот! А при нас застрахователите - това качество е заложено в нашето ДНК.“

Сподели