Обратно към Новини

Ръководството на Групама Застраховане беше специален гост на годишната конференция на „Мусала иншурънс Брокер“

07 March 2024

Ръководството на Групама Застраховане беше специален гост на годишната среща на търговската мрежа на „Мусала Иншурънс Брокер“. Събитието се състоя в Пловдив в края на февруари и на него присъстваха повече от 300 служители на брокера.

Изпълнителният директор на Групама, г-жа Селин Болар, представи пред присъстващите историята и постиженията на Групама на международно и на локално ниво. Тя засегна ключови аспекти от стратегията на компанията, резултати, както и дейностите, свързани с Корпоративна социална отговорност.

Чрез интервюта на сцената на живо, директорите по продуктовите линии Каско, Имущество, Здравна застраховка и Животозастраховане, предоставиха на присъстващите подробна информация за последните тенденции в техните сегменти.

В отделен панел от събитието, експертите на Групама представиха всички функционалности в онлайн платформата на Групама, специално създадена за обслужване на брокерите, подпомагане на техните продажби и отчетност.

Специален лектор на форума на „Мусала Иншурънс Брокер“ беше продуцентът Магърдич Халваджиян, който говори за ролята на обучението като непрестанен процес и мотивация. Водещ на събитието беше ТВ-водещият Димитър Рачков. Традиционно топ-брокерите на „Мусала Иншурънс Брокер“ получиха и специални годишни награди, които връчи рекламното лице на брокера – футболната легенда Христо Стоичков.


Сподели