Обратно към Новини

Търговските структури на Групама набелязаха стратегията си за още по-успешен бизнес през 2024 г.

29 March 2024

Успешните резултати и ръст на продажби на Групама Застраховане и Групама Животозастраховане за 2023 г., постигнатото за първото тримесечие за 2024 г., приоритетите за тази година за развитието на бизнеса – това обсъдиха представителите на търговските структури на Групама на търговска конференция.

Събитието на 22 и 23 март в с. Рибарица, беше специално уважено от Главния изпълнителен директор на Групама г-жа Селин Болар. Г-жа Болар говори за успешния път на Групама и отбеляза положителните резултати, както на Групама Груп, така и на Групама в България в цифри.

В рамките на конференцията представителите на търговските звена на компанията обсъждаха задълбочено развитието на продажбените процеси, линиите на бизнес, изпълнението на заложените цели. Набелязаха също визията и стратегиите, както за 2024 г., така и до 2028 г.

Всички ръководители на направления по продажбени процеси и управителите на отделните офиси на Групама, дискутираха как да продължат успешното развитие на бизнеса в съответствие с търсенията и нуждите на клиентите и партньорите на компанията.


Сподели