Обратно към Новини

Кампания Каско „Престиж“ – изтеглен е първият късметлия, който печели ваучер до 400 лв. за нови гуми

14 December 2021

Вече е ясен първият късметлия, който спечели от Групама ваучер до 400 лв. за нови гуми. Това е Пламена Загорова, а името й беше изтеглено в присъствието на нотариус на 10 декември.

Тя спечели ваучера за нови гуми, предоставен от Фаяд, като участник в промоционалната кампания  на Групама по Каско „Престиж“.  В рамките на кампанията всички клиенти – физически лица, които сключат нова полица или подновят вече съществуваща такава, участват в томбола за ваучер до 400 лв. за комплект нови гуми, предоставени от партньора на Групама – център за гуми Фаяд.

В рамките на кампанията, която продължава до 28.02. 2022 г., ваучер до 400 лв. ще спечелят още двама клиенти на Групама. Имената им ще бъдат изтеглени през месеците февруари и март, 2022 г.

Промоционалната кампания по Каско „Престиж“ предоставя и още изгодни предимства. Всеки клиент, избрал атрактивното промоционално предложение на Групама, може да получи до 30% отстъпка от своята застрахователна премия.

В допълнение - всички клиенти, които вече имат активна полица по Каско застраховка от Групама, получават и допълнителна отстъпка от 7% при закупуване на зимни гуми HANKOOK и DYNAMO от  Фаяд. Повече информация за кампанията по Каско „Престиж“ ще намерите на промо страницата на кампанията.


Сподели