Обратно към Новини

Изтеглен е вторият участник в кампанията по Каско „Престиж“, който спечели ваучер до 400 лв. за нови гуми

14 February 2022

Имаме удоволствието да обявим, че втората награда от кампанията на Групама по Каско „Престиж“ – ваучер до 400 лв. за нови гуми от Фаяд, отива при Стефан Иванов Кичуков.

Името му беше изтеглено на 11.02. 2022 г. в София, в присъствието на нотариус, измежду всички клиенти на Групама – физически лица, участвали в кампанията, които са сключили нова полица или са подновили вече съществуваща своя застраховка в Групама.

Промоционалната кампания по Каско „Престиж“ продължава до 28 февруари 2022 г. и шанс да спечели ваучер до 400 лв. за нови гуми има още един клиент на Групама. Името му ще бъде обявено през март 2022 г., а как можете да спечелите, вижте на промо страницата на кампанията.

Кампанията предоставя и още изгодни предимства. Всеки клиент, който се възползва от атрактивното предложение по Каско „Престиж“ на Групама, може да получи до 30% отстъпка от своята застрахователна премия.

Също така всички клиенти, които вече имат активна полица по Каско застраховка от Групама, получават и допълнителна отстъпка от 7% при закупуване на зимни гуми HANKOOK и DYNAMO от  център за гуми Фаяд.

 


Сподели