Обратно към Новини

Групама спечели 2-то място на престижния маркетинг конкурс Effie България

02 February 2021

С голяма радост искаме да ви споделим, че на 01.02.2021 г., на официална церемония, състояла се онлайн,  Групама спечели почетното 2-ро място със сребърно отличие в един от най-престижните международни конкурси за маркетинг ефективност  - Effie България.

Комуникационната ни телевизионна и дигитална кампания под надслов „ЕТО НЕЩО УМНО“, която промотира през изминалата година иновативната ни услуга за дистанционен оглед на щети „Groupama Video Assistant” се конкурира с още 3 претендента (Kaufland Bulgaria, TELUS International, Деликатес „Житница“) в категория „Корпоративни комуникации“, като Групама е единствен отличен участник в застрахователната индустрия.

Това отличие е едно високо признание от експертите в маркетинговия бранш в България за усилията и ентусиазма, които Групама влага всяка година с цел развиване на търговската ни марка и предоставяне на високо качество в обслужването на клиенти и партньори.

Повече информация за конкурса, категориите и победителите в тях, може да намерите тук: https://www.effiebulgaria.org/winnersbg/2020

Честито на всички наградени!


Сподели