Обратно към Новини

Групама участва в 33-та Международна туристическа борса Ваканция/Спа Експо 2016

15 February 2015

От 11 до 13 февруари 2016 г. се проведе Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО, която събра за 33-ти пореден път в Интер Експо Център – София, участници и представители на туристическия бизнес от България и много други страни.

Събитието се проведе под патронажа на Министерство на туризма и е най-мащабният туристически форум в България, който предлага всяка година нови инициативи, предоставя на туроператори, хотелиери и фирми от сектора все повече бизнес възможности.

Групама в България отбеляза своето участие на професионалното изложение, като сподели щанд със своя дългогодишен партньор и водеща международна туристическа компания в световен мащаб - Tez Tour. Форматът на събитието предостави  възможността на Групама да представи своите застрахователни продукти, да осъществи директни бизнес контакти, както и да се запознае с актуалните предложения и идеи на туроператори и общини в световен мащаб  към насърчаването на вътрешния и международен туризъм.

Профилът на изложителите, които тази година надхвърлиха 380 , включи туроператорски фирми и агенции, хотели и СПА центрове, национални туристически организации, асоциации и сдружения, общини и компании за хотелиерско оборудване.

„Туризмът подарява надежда“ се превърна в мотото на тазгодишното туристическо изложение, което сложи началото на една нова инициатива в подкрепа на професионалното образование и развитие в България сред младите студенти и ученици.

Форумът бе посетен от над 12 000 души и зае площ от 7 500 кв.м.


Сподели