Обратно към Новини

Изпълнителният директор на Групама Застраховане и Групама Животозастраховане е Coaching Advisor of the Year в престижния конкурс Finance Monthly Global Awards 2021

08 February 2022

Изпълнителният директор на Групама Застраховане и Групама Животозастраховане – г-жа Селин Болар, е избрана за Coaching Advisor of the Year в престижния международен конкурс Finance Monthly Global Awards 2021.
Той се организира от изданието за глобални новини - Finance Monthly Magazine за девета поредна година и отличава постиженията на организации и топ мениджъри от целия свят, които са постигнали изключителни резултати в работата и представянето си. За да стигне до финалния етап на високото международно отличие, всеки участник във Finance Monthly Global Awards 2021 преминава през три етапа на конкурса.

Те включват номиниране за участие, получаване на определен минимален брой гласове чрез гласуване, за да стигне до шорт лист списък, след което и одобрение от страна на журито, за да бъде избран за победител в съответна категория.

Сред критериите, по които се оценяват достигналите до финала участници, са ръст на съответната компания през последните 12 месеца, доказателства за иновативен лидерски стил, развитие и внедряване на нови продукти и услуги, иновации в обслужването на клиенти и др.

Finance Monthly Magazine излиза от 2009 г. и е водещо издание за топ мениджъри -  главни изпълнителни директори, главни финансови директори, корпоративни данъчни директори, инвестиционни експерти, адвокати, правителствени организации и др. Предоставя информация за най-авторитетните и актуални транзакции, доминиращи корпоративния свят, както и актуална информация и тенденции за финансовия и правен сектор.

Пълното представяне на профила на  г-жа Селин Болар във Finance Monthly Global Awards 2021 можете да видите тук:https://globalawards.finance-monthly.com/winners-edition/36/


Сподели