Обратно към Новини

Застраховка „Любим дом“ - вече изцяло онлайн

29 November 2021

Една от най-търсените застраховки на Групама – „Любим дом“, може да се сключва изцяло онлайн, през платформата https://online.groupama.bg/

Дигитализирането на процеса по предлагане на имуществената застраховка е част от дългосрочната стратегия на Групама България да осигурява на клиентите си все по-голям спектър от онлайн услуги в реално време.

Онлайн сключването на „Любим дом“ гарантира на клиентите редица предимства и удобства. Те заплащат дължимата сума (цялата или на вноски) с карта и получават своята застрахователна полица онлайн заедно с необходимите за полицата документи по имейл, в реално време.

Допълнително улеснение за клиентите на Групама, сключили застраховка „Любим дом“, е и възможността за осъществяване на онлайн оглед на щета - през телефон или таблет. Това е възможно чрез Groupama Video Assistant - единственото по рода си в България дигитално приложение за извършване на огледи и завеждане на щети в реално време. Предимство за клиентите е и възможността за разсроченото плащане, без оскъпяване на крайната сума по полицата.

Застраховка „Любим дом“  предлага широк спектър от покрития за защита на дома. Основното покритие включва 15 риска, както и опция за включване на допълнителни такива, спрямо индивидуалните потребности на всеки един клиент.


Сподели