Обратно към Блог

Какво да очакваме от годината на Жълтото земно куче?

16 February 2018

Според източния календар на 16.02.2018 г. настъпва Китайската Нова година, известна още като Пролетния фестивал. Всяка една година от китайския календар се управлява от едно от дванадесетте животни от китайския зодиак и един от петте елемента - огън, земя, вода, метал и дърво. Господар на тази година ще бъде Жълтото куче и ще е подвластна на елемента земя.

Кучето е пръв приятел на човека и е символ на лоялност, щедрост и справедливост. Земята е свързана със законите, традициите и усърдната работа. Затова можем да очакваме годината да е благодатна и щедра към нас ако работим честно и упорито за постигане на нашите цели и се отнасяме с уважение и добронамереност към околните.

Пазител на дома

Жълтото земно куче охранява дома и семейството и ще подпомогне и поощри всякакви действия, които да ги подобрят и заздравят. Годината ще донесе хармония в семейните отношения, ще бъде благоприятна за извършване на ремонтни дейности и дори за закупуване на ново жилище. Разбира се, не трябва да разчитаме само на закрилата на Жълтото земно куче. Добре е да сме мъдри и да му помогнем като обмислим промените, които сме решили да правим, какво ще ни коства това начинание, а също и как да се погрижим качествено за своя дом в дългосрочен план. Гарантиран начин да си осигурим дългосрочна грижа за дома и семейството е със застраховка имущество. Така освен закрилата на Жълтото земно куче, ще си имаме и допълнителна финансова защита.

Авантюрист

Ако обичате да пътувате, то тази година ще е изпълнена с възможности да посетите нови места и да срещнете различни и интересни хора. Жълтото земно куче обича авантюрите и ще подкрепи всички мечтатели с планове за вълнуващи пътешествия. Ако до този момент сте срещали препятствия при планиране на вашите пътувания, то тази година те ще бъдат сведени до минимум. Разбира се, ако тръгваме на път, никога не е излишно да се подсигурим и със застраховка „Помощ при пътуване“, за да сме напълно подготвени и спокойно да се наслаждаваме на ваканцията си.  

Годината на Жълтото земно куче обещава много позитивни емоции, вълнуващи събития и сбъднати мечти. Нека не забравяме, че за да им се насладим, трябва да сме добронамерени към всеки човек, да сме търпеливи и да вярваме в положителния резултат от усилията ни. Подхождайки с добро ще спечелим благоразположението на владетеля на годината и той ще е готов да ни помогне да сбъднем всяко наше желание.


Сподели