Партньори
Групама притежава силно развита партньорска мрежа. Компанията е дългосрочен партньор с Банка ДСК, както и със застрахователни брокери, туристически агенции и агенти в цялата страна.

Банково застраховане

 

Банка ДСК
Банка ДСК
"Банка ДСК" е лидер в банкирането на дребно на българския пазар. Динамично развиваща се, модерна, гъвкава и ориентирана към нуждите на всички свои клиенти, Банка ДСК предлага широка гама от продукти и услуги. Групама е дългогодишен партньор на банката в предлагане на продукти от сегмента банково застраховане. В офисите на Банка ДСК можете да намерите пълна информация, да получите оферта или сключите полица по голяма част от застраховките на Групама.

Дългосрочни партньори

OTP Leasing
OTP Leasing
ОТП Лизинг е дъщерно лизингово дружество на Банка ДСК и е част от Групата ОТП, най-бързо развиващата се финансова група в Източна Европа. Компанията има над 15 годишен опит в предлагането на лизингови решения при условия на финансов и оперативен лизинг и към момента е лидер на този пазарен сегмент. От създаването си ОТП Лизинг е надежден партньор, който уважава интересите и финансовите нужди на своите клиенти и им предлага иновативни финансови решения.

Търговски партньори

ФАЯД - гуми и сервиз
ФАЯД - гуми и сервиз
Фаяд ООД е създаден през 1992г. е вносител на гуми за коли, гуми за камиони и вносител на акумулатори. Официален представител на марките BLACKLION и DYNAMO.
Сервиз Фаяд предлага смяна на гуми, смяна на масла и филтри, реглаж на преден и заден мост, както и Годишен техничесни преглед.
Преференциални цени за клиенти на Групама.
www.fayad.bg