Обратно към Блог

5 най-важни и често забравяни вещи в багажа ни

30 July 2021

Приготовленията за път често се възприемат като досадно задължение, с което някои от нас се заемат в последния момент. Подозираме, че това са две от основните причини да забравяме негови важни съставни части. Случвало ви е, нали? С правилната нагласа подготовката за път може да се превърне в приятна задача, а с правилния списък и добра организация може да не ни се наложи да купуваме нещо, което всъщност имаме у дома. Ето няколко основни предмета, които често ни се случва за да забравим, а са ни наистина необходими:

                    

1. ЗАРЯДНО 

Телефонът е у теб, а зарядното? Това може би е най-важната, но пропускана част в багажа ни. Инвестицията в закупуване на ново не е незначителна, зарядното, което не е оригинално може да зарежда бавно, а ако купим съмнително такова, дори да увреди батерията на телефона ни. 

2. ЧЕТКА И ПАСТА ЗА ЗЪБИ

Понякога забравяме едното, друг път другото, понякога и двете. Каквато и да е комбинацията, това е сериозен пропуск, защото грижата за зъбите сутрин и вечер е част от грижата за нашето здраве. Може да си купиш четка и паста и от супермаркета, но за да мислиш за тази задача по време на почивка, по добре си следвай списъка.

     

3. НЕЩО С ДЪЛЪГ РЪКАВ

Въпреки прогнозата за горещини, не е лошо да имаш под ръка и нещо по-топло в случай, че времето те изненада. Няма да ти отнеме много място в багажа, можеш да го оставиш и в багажника, ако пътуваш с кола – важно е да го има.

4. ТОРБА ЗА ПРАНЕ

Не е лошо да разделяш обличаните от необличаните дрехи, особено когато стягаш багажа за прибиране. Всяка една чанта/торба или подобен артикул може да ти свърши много добра работа за за този повод. 

     

5. ЛЕКАРСТВА 

Безоблачна и безпроблемна лятна почивка е точно това, което заслужаваш, но не пропускай да имаш под ръка лекарствени продукти от първостепенна важност, ако случайно нещо се стане. Второто важно нещо по повода, което те съветваме да имаш е и медицинска застраховка, особено, ако пътуваш в чужбина. 

Сега става лесно и бързо, защото е изцяло онлайн, а документите пристигат на имейла ти.

Ако нямаш време да направиш списък за багажа си, Групама ще те улесни. Ето тук може да свалиш нашия примерен списък, с който да не забравяш всичко необходимо за почивката ти и да се отдадеш на спокойствие, слънце и хубава храна.


Сподели