Обратно към Блог

“Лицата на Групама”: Мая Стоянова, Експерт „Дигитален маркетинг“

24 October 2022

Представи се! От колко време работиш в Групама? На каква позиция?

- Казвам се Мая, част съм от Групама от малко повече от година като позицията ми е Експерт "Дигитален маркетинг".

Опиши професията си с няколко думи?

- Работата е изключително динамична и изискваща внимание към детайла. Като част от екипа отговарящ за дигиталните услуги на компанията на първо място поставям нуждите на клиентите и партьорите на компанията. Стараем се да представим застрахователните продукти и услуги, по лесен и разбираем начин, да подобрим потребителското преживяване и по този начин да увеличим както продажбите, така и удовлетворението на нашите клиенти и партньори, с избора си на Групама като застрахователна компания.  

Какво е Groupama за теб – опиши с 1 дума.

- Предизвикателство.

Защо, според теб, е важно да се застраховаме?

- Застраховката дава сигурност, за моментите, които никой не желае да му се случват.

Без какво никога не излизаш от вкъщи?

- Лични документи.

Какви малки грижи полагаш за най-близките си?

- Имам малка дъщеря и за мен е особено важно да прекарваме време сред природата, далече от дисплейте. Приготвянето на домашна и здравославна храна, също е от малките неща, които правя за семейството си.

Сподели ни любопитен твой съвети за грижа за дома.

- Обикновено избягвам ползването на химикали за почистване. Сода бикарбонат, лимон или оцет вършат чудеса при почистването на различни повърхности.

Сподели ни любопитен твой съвети за грижа за колата.

- Ползвам протектор за седалка пред детското столче, така предпазвам тапицерията, а детето има допълнително пространство за играчки и например бутилката с вода, което прави пътуванита ни по-удобни.

По какви малки начини се грижиш за околната среда?

- Активено ходя на планина, винаги си събирам отпадъците, а често и чуждите. Спирам водата, когато си мия зъбите и я пускам само, когато се изплаквам. Събирам разделно боклука си. Нося си торби при пазаруване.

 Къде, какво и как рециклираш?

- Основно събирам хартиените опаковки за рециклиране. Пластмасовите капачки и алуминиеви кенчета събирам за известна социална кауза. Ползвам контейнерите за дрехи, когато имам непотребни дрехи, вместо да ги изхвърлям.

Как пестиш електроенергия?

- Винаги изключвам щепселите от контакта, на уредите, които не ползвам в момента. Старая се да изгасям лампите, ако не съм в помещението. За спалнята предпочитам приглушената светлина на диодни лампички, които са доста по-икономични.

Полезен съвет при пътуване в чужбина?

- Винаги пътувайте със сключена медицинска застраховка в чужбина 😊Носете си най-необходимите лекарства, защото в чужбина повечето са само с рецепта.

Какво бихте посъветвали младите хора, които завършват образованието си и започват да си търсят работа?

- Фокусирайте се върху нещата, които са ви интересни и смятате, че ви се отдават. Сега е времето да опитате повече и различни неща, за да се ориентирате добре кариерено. Бъдете смели да споделяте идеите си в работата.


Сподели