Обратно към Блог

Какво трябва да знаете за застраховка Каско?

11 April 2017

Притежанието на моторно превозно средство отдавна не е лукс, а необходимост. Използвате колите си, за да се придвижвате по-комфортно до работното място, за да посетите близките си хора, които живеят в друг град, за да пътешествате, за да пазарувате.

Всички знаем, че автокаското е една от най-предпочитаните полици. Тя покрива голям обхват от щети, в случай на застрахователно събитие. Можете да застраховате  автомобила си, без значение от марката.

А за да гарантирате необходимото спокойствие на себе си и да защитите  автомобила  си, ние от „Групама“ ви предлагаме автокаско и комплексна защита, създадени специално за вашите нужди.

Каско „Престиж“ – това е доброволнo пълно автокаско, което  предпазва вашето МПС от непредвидени и неконтролируеми събития, като: пожар, експлозия, природни бедствия, злоумишлени действия на трети лица, удaр на паркинг или други. Каско „Престиж“ е валидна за територията на Р. България, с възможност за допълнително покритие за Чужбина.

Пакет „Комфорт“ – този пакет включва комплексна защита от 3 застраховки: задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите, доброволна застраховка „Злополука на лица в превозните средства“, лимитирано каско „Комфорт“. Комбинацията от тях, ще ви осигури надеждно покритие за срок от една година на територията на България.

С тази защита ще се чувствате винаги сигурни на пътя. Няма как да предвидите всяка ситуация, затова изберете подходящия продукт, който ще гарантира ежедневното ви спокойствие. Пътуването може да бъде прекрасно изживяване, ако си подсигурите необходимия комфорт. Със застраховка „Каско“, ние предоставяме този лукс на достъпни цени.

За да се запознаете с всички аспекти на застраховките, посетете най-близкия център на „Групама“, БДСК, свържете  се с нашите консултанти на телефон 0700 123 32 или направете онлайн заявка тук.  


Сподели