Обратно към Блог

Луксозните стоки и услуги в света на домашните любимци

26 January 2018

Много хора  биха преценили, че застраховка за домашен любимец е нещо прекалено екстравагантно. Това далеч не е така! Ако застраховката със сигурност ще е от полза за вас и вашите четириноги приятели, то на света съществуват доста по-ексцентрични начини да ги поглезите. Ето и няколко примера, които определено надминават и най-смелите ни представи.

Луксозни купички за храна

Изработени от порцелан и украсени с 22-каратови златни орнаменти в Бароков стил, луксозните купички смайва не само с красотата, но и с  цената си, която варира около 600 $.                  

Кучешки модни линии от водещи дизайнери

Ако кучето Ви се храни от луксозна купичка, то със сигурност ще трябва да бъде облечено в дизайнерски дрешки. Съществуват модни линии за кучета, които предлагат избор от копринени шортички за топлите летни дни, сатенени халати за специалните моменти в банята, и дори велурени анцузи за разходки със стил. Разбира се този разкош си има цена, която може да достигне до 1200 $ за комплект.

Луксозни чанти за транспортиране на домашни любимци

Не само разходките могат да бъдат със стил, това се отнася и за пътуванията, когато се налага любимецът да бъде транспортиран в специално пригодена чанта. За тези ситуации са се погрижили известни френски дизайнери, които предлагат избор от луксозни чанти за транспортиране на домашни любимци, чиито цени варират от 1200 $ до 2500 $.

Луксозни хотели за домашни любимци

След като домашният любимец е пътувал в луксозна чанта, то със сигурност не може да бъде оставен в какъв да е пансион за домашни животни. Съществуват доста луксозни хотели, но най-известните в бранша предлагат 5-звездно преживяване за четириногия ви приятел за около 200 $ на вечер. Освен просторни стаи с легла с размери подходящи и за стопаните, хотелските вериги разполагат с фитнес и спа за котета и кучета и дори специална гурме кухня.

И това са само една малка част от луксозните стоки и услуги за домашни любимци. Ако и вие искате да се погрижите за любимците си, но в рамките на по-разумна и полезна инвестиция, разгледайте нашите застрахователни пакети. Със сигурност един от най-хубавите подаръци за четириногите ви приятели си остава вашата безкрайна обич към тях. 


Сподели