Обратно към Новини

Втори печеливш в кампанията по Каско "Престиж" за ваучер за гуми

14 February 2023

Кирил Костадинов Дяков е следващият, втори по ред печеливш в томболата на Групама Застраховане в рамките на  промоционалната кампания по застраховката Каско „Престиж“.  Г-н Дяков печели втория от общо три ваучер на стойност до 400 лв. за покупка на автомобилни гуми от Център за гуми FAYAD.

Името на печелившия беше изтеглено в присъствието на нотариус, а в тегленето участваха всички клиенти - физически лица, с новосключени полици по Каско "Престиж от 13 януари 2023 г. до 13 февруари 2023 г. включително.

В рамките на кампанията, която продължава до края на месец февруари, ще има още едно теглене за още един ваучер за покупка на гуми, като следващият печеливш ще бъде изтеглен в началото на месец март.

Допълнително, само сега, в периода на кампанията всички клиенти с активни полици по Каско „Престиж“ могат да се възползват от 7% отстъпка при онлайн покупка на гуми от марки HANKOOK и DYNAMO от Център за Гуми ФАЯД, като въведат в сайта на ФАЯД промокод Groupama.

Повече за кампанията и как да станете сред клиентите, които могат да спечелят следващия ваучер за своите нови гуми вижте тук.


Сподели