Устойчивото развитие започва от нас! 

Ние знаем, че всяка крачка към по-устойчиво развитие има значение. Затова компаниите „Групама Застраховане“ и ОТП Лизинг, обединени в дългосрочна визия за защита на околната среда,  стартират кампания в подкрепа на електрическата мобилност в България. Съвместният проект Go Green е насочен към притежатели на електрически автомобили и цели да промени възгледите на местните потребители към необходимостта да притежават електромобил, предлагайки редица преференциални условия за техните собственици.

     

Кампанията е валидна за:

  • Автомобили с пълно електрическо задвижване
  • Закупени електромобили чрез оперативен или финансов лизинг от ОТП Лизинг
  • Сключена застраховка Каско в Групама

                          

Вашите предимства с програмата:

Считано от 15 юли 2021 г. лизингополучателят на всеки нов автомобил с електрическо задвижване ще получава:
20% отстъпка от таксата по лизинговия договор с ОТП Лизинг
20% отстъпка от премията на застраховка Каско в Групама за първата година на всеки новозакупен автомобил с електрическо задвижване
10 % отстъпка от лихвата за целия период на договора, отпуснат от ОТП Лизинг
50% отстъпка от застраховка „Авто асистънс“ при сключена в Групама застраховка Каско
Включено безплатно допълнително покритие към застраховка „Авто асистънс“ -„Репатриране на автомобил в случай на изтощен заряд на батерията на автомобила“ с извозване до най-близката зарядна станция.
Право на индивидуално обслужване и на отстъпки при закупуване на други застрахователни продукти в „Групама Застраховане“.

      

Защо да изберете електрически автомобил?

Електрическите автомобили имат значителни ползи за околната среда, не генерират въглеродни емисии и спомагат за намаляването на изгорелите газове, въглеводородите и праховите частици в атмосферата. В допълнение, електромобилите са лесни за управление, особено в натоварена градска среда, тихи са и намаляват шумовото замърсяване в градовете. В дългосрочен план те са икономически по-изгодни, въпреки че първоначалната инвестиция в закупуването на автомобила се счита за по-голяма в сравнение със закупуването на автомобили с дизелов или бензинов двигател.

                     

Партньор по програмата

ОТП Лизинг е дъщерно лизингово дружество на Банка ДСК и е част от унгарската финансова група ОТП. Компанията има над 15 годишен опит в предлагането на лизингови решения при условия на финансов и оперативен лизинг и към момента е лидер на този пазарен сегмент.
От създаването си ОТП Лизинг е надежден партньор, който уважава интересите и финансовите нужди на своите клиенти и им предлага иновативни финансови решения.
Нашата цел е да сме винаги близо до нашите клиенти, да разбираме техните нужди и да предоставяме достъпно и гъвкаво финансиране в подкрепа на идеите им и за осъществяване на техните проекти.